FAQ >> Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår er det bedst at jage i New Zealand?
Generelt er den bedste periode fra midt Februar – Juli. Der er dog jagttid året rundt. Se nærmere jagtperioder under hver enkelt art.

Er det svært af få våben ind i New Zealand?
Nej. Proceduren for at rejse med våben, er at gøre rejseselskaber, samt flyselskabet opmærksom på, man rejser med våben. I den New Zealandske lufthavn skal man vise en riffeltilladelse, og helst et jagttegn, hvor der udstedes en turistvåben tilladelse af den nette sum af 25 dollars. Link til at udfylde papirarbejdet findes HER

Hvad er jeres forsikrings anbefalinger?
Klienter anbefales at kontakte deres rejseforsikringsselskab, for tilstrækkelig Rejse/Medicin/Afbestillingsforsikringer. New Zealand har en omfattende offentlig ulykke – og rehabiliteringsforsikring, som dækker New Zealændere og turister der rejser til New Zealand. Dog vil en rejseforsikring sørge for din hjemtransport i tilfælde af ulykke osv.

Skal jeg være i form til at jage i New Zealand?
Ja. Det er vigtigt at have en godt fysisk grundform når vi jager i bjergene.

Jeg vil gerne have min kone og børn med på jagt, kan dette lade sig gøre?
Der findes sjældent meget bedre end at kunne dele jagt – og naturoplevelser med resten af familien. Under individuelle ture kan dette lade sig gøre mod et mindre gebyr.

Hvilken lufthavn skal vi flyve til i New Zealand når vi har våben med?
Christchurch International Airport. Vi henter jer i Lufthavnen og indlogerer jer i vores hjem på Mt. Pleasant hill.

Hvad for noget beklædning skal jeg pakke til New Zealand?
Åndbart. Vindtæt tøj, er et plus, samt en god kvalitetsregnjakke. Varmt tøj til aftenerne, og gode vandresokker, Gaitors, samt semi stive vandrestøvler er et plus. Vikingguides har forbindelse til adskillige jagtbutikker der giver formidable rabatter til rejsende..

New Zealand er langt væk og stor tidsforskel. Er det svært at vende døgnet rundt?
Regn med omkring 1-2 dages tilvænning. Det er en stor flyvetur hertil, ca. 35 timer.

Kan vi lave en kombineret Jagt og Fisketur I New Zealand?
Selvfølgelig. Mange vælger at skræddersy deres naturoplevelse i New Zealand således den passer til deres behov, og her kan vi hjælpe med at sætte tingene sammen for at få maksimalt udnytte af tiden ”Down Under”.

Hvilken Kaliber er bedst i New Zealand?
For Bjergjagt bruges der traditionelt Kaliber .270, 7mm rem.mag. eller 300 win.mag. Ved kronhjort, vildsvin, gedejagt, gemsejagt ect. Kan der ligeledes bruges kalibre som .308, 243win .223 .222, samt 22-250.

Kan I tage billeder med vores kamera når vi er på jagt?
Per er amatør fotograf, og tager aldrig af sted uden fotoudstyr. Med i alle priser er billedetagning under turen, brændt ned på en Cd-rom til jer.

 
 


Hjem
| Jagt | Fiskeri | Adventure | Galleri | Om Vikingguides | Links | Artikler | FAQ | Kontakt

© 2011 - Another eRiQ creation