Om >> Viking Guides

Vikingguides er et dynamisk danskejet Guidefirma, med Base i Christchurch på Sydøen i New Zealand.

Med et ønske om at kunne tilbyde udenlandske jægere, lystfiskere, og thrillseekers en del af New Zealands paradis, via erfaringen, og gennem hjælpen af Danske ”VikingGuides”, udenom alle jagtrejsebureauer, udsprang ideen til Vikingguides.com.

Vores Filosofi er at tilbyde jagt der vil udvikle jagtinstinktet hos enhver ivrig rejselysten jæger. Vi tror nødvendigvis ikke på de største trofæer giver de bedste oplevelser, men har i stedet valgt at fokusere på det faktum at enhver nimrod der vælger at rejse til dette afsides paradis på planeten, fortjener at opleve de smukkeste aspekter af New Zealand samtidig med at udøve den sport der står dem nær – hvad end det måtte være jagt, fiskeri, mountain biking, eller noget helt andet!

Vores Fokus er at give kunden den bedste mulige oplevelse, hvor sikkerheden samtidig er i højsædet. Vi bruger mange kræfter og masser af tid på netop dette fokus, såvel før som under, og efter turen.Per and LouisePer Agerlund Jacobsen


Ejeren og hovedguiden Per Agerlund Jacobsen startede sit New Zealands eventyr tilbage i 2004 med tvivlsom jagtmæssig succes. Men på trods af det dengang var mere hårdt arbejde end normal jagt var, forblev passionen for den hårde jagt i New Zealand stor, og efter et halvt års jagt i 2006 i New Zealand, blev hans Forlovede Louise, og Per enige om at flytte til New Zealand for at udleve drømmen om at leve og arbejde i NZ.

Per er 31 år gammel, og har jagtet siden sit 20ende år, og fisket lige siden hans gamle far tog ham med på en båd da han var 8 måneder gammel!
Per er medlem af New Zealand Professional Hunting Guides Association (NZPHGA), han har tilbragt adskillige uger med New Zealands Mountain Safety Council (MSC) for at sikre sig at turene ind i New Zealands Back Country bliver afholdt på sikker manér. Per har ydermere en passion for at skrive og har udgivet adskillige artikler i såvel Danske Jagtmagasiner som New Zealandske Jagtmagasiner, samt adskillige websider.
Louise Østergaard Jacobsen, Pers bedre halvdel arbejder som Intensiv sygeplejerske på Christchurch Hospital. Hun tager fra tid til anden med på jagtturene for at sørge for alt fungerer i lejren når vi er mange af sted, og hun tager endda med som jæger selv fra tid til anden. Hun elsker desuden at stå på ski.

Chamois

Hunden Andy er den der sørger for maskineriet
i Vikingguides kører rundt – se blot engagementet!

Vikingguides ser frem til at kunne byde jer velkommen i New Zealand
- Eventyrenes Paradis!

 Storvildt: Himalayan Tahr, Gemse, Krondyr, Sikadyr, Dådyr, Vildsvin, og andet Storvildt.
Småvildt: Kaniner, Harer, Wallaby, Possum, Paradis ænder, Canadagæs, Sorte Svaner, Kalkuner, og andet.


Hjem
| Jagt | Fiskeri | Adventure | Galleri | Om Vikingguides | Links | Artikler | FAQ | Kontakt

© 2011 - Another eRiQ creation